Dierenkliniek Vrieselaar • NIEUWS

Vissersburen 1  |  Lemmer  |    0514-564433

Nieuw: Sileo tegen vuurwerkangst

sileo2-vrieselaar

Sileo is een nieuw middel tegen angst en opwinding door harde geluiden, zoals bijvoorbeeld vuurwerk. De werkzame stof werkt in een zeer lage dosering. Het middel werkt niet als een slaapmiddel maar puur angstremmend.
Sileo zit in een spuit waarin een pasta die je aanbrengt op het slijmvlies, zover mogelijk achterin de bek van de hond.Lees verder...

Spoeddienst voor gezelschapsdieren

Vanaf 1 oktober 2018 is er een spoeddienst voor gezelschapsdieren in geval van spoed buiten openingstijden. Bel uw eigen dierenarts (dus bijvoorbeeld 0514-564433) en u wordt automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts in Lemmer of Emmeloord.
Na uw bezoek wordt uw eigen dierenarts op de hoogte gesteld, nacontroles vinden ook plaats bij uw eigen dierenarts.

Lees verder...

Februari: "Maand van het gebit". Kom langs voor een GRATIS consult...

gebit hond vrieselaar lemmer dierenarts
Februari is de "Maand van het gebit": kom langs voor een GRATIS consult waarbij het gebit van uw hond of kat bekeken wordt en waarbij wij samen met u een preventie plan op maat kunnen opstellen voor uw huisdier. Vrijblijvend. Maak wel even een afspraak: 0514-564433.

Is er echt wat aan de hand dan krijgt u 10% korting op een professionele gebitsbehandeling en eventuele gebitsverzorgende artikelen.

Op de foto ziet u een hond vóór en na een behandeling: die heeft weer een gezond, fris en schoon gebit!

Lees verder...